Daisypath Anniversary tickers

14 May 2011

Aku Sang Guru Ganti

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, May 14, 2011
Salam...

Aku adalah guru ganti menggantikan guru yang bersalin jadi aku sekarang ini adalah peganti tegar. Erk...nak berapa banyak perkataan ganti daaaa...
Alhamdulillah,setelah hampir 2 bulan aku jadi penganggur terhormat lagi amat berjaya di alam maya ini,aku dengan suka cita nya telah menjawat jawatan guru ganti sementara sehingga bulan 8.

Alhamdulillah jugak la,ada la aku duit poket even x banyak cam korang sume...(T___T) sob3..tapi syukur la. Leh enjoy IKEA [sedar la ina,duit kamu ciput~~ dush!dush!]..oke,aku akan berhenti berangan buat seketika..

Ekceli aku ngah kumpul wet poket dari hubby untuk membeli henpon baru. [berangan lagi,x sedar diri!]. Henpon aku yang lama tu da uzur sangat da. Da patut sangat aku replace kan? hahaha

Aku mengajar kelas khas bagi cacat pendengaran. So selain cakap guna mulut aku akan wat bahasa isyarat. Dengan amat gigih aku belajar bahasa isyarat. Klu aku x tau aku cakap je ngan sesetengah murid yang paham dan boleh bercakap,then diorang yang akan ajar aku balik....ngeh3..best bukan?

Tengah fokus untuk fikirkan rumah sewa yang masih x settle2 lagi. Alahai...penat amat. Selain tu gak aku juga adalah wedding planner untuk majlis abang aku nanti. Bukan semua hati aku dapat puaskan,so aku pon amik jalan tengah dan x nak la kusutkan otak aku kerana orang lain. So,mana aku termampu aku akan buat untuk majlis mu ye bro. 

Oh ya,Isnin ni hari guru. 'SELAMAT HARI GURU' buat semua guru di Malaysia especially CIK NEON GEBU! Aku masuk acara sukaneka untuk menjaringkan bola. Padahal dulu tyme sekola aku bukan men netball pon,aku main handball...hahah..mati la klu x dapat nak masukkan bola dalam jaring...lalalal~ team geng semua,jangan marah ambo oke! :D

Sorry juga belog ni di anak angkat kan,coz aku xde nafsu nak tengok tenet kebelakangan ni. Penat ngan skola. FB pon aku x usik,post status pon ngn twitter je..aceh! [macam la update sgt puan ina ni!] hahaha

Sampai sini dulu la..nak gi main masak2 kat dapur..daaaa~



3 comments:

Ruzanna on May 17, 2011 1:19 AM said...

SELAMAT HARI GURU, INA!

misz syeirli on May 19, 2011 4:15 PM said...

akak, cmane akk apply nak jd guru ganti tu ek? nak jugak..

HASNORWANI ... on June 03, 2011 5:22 PM said...

slmt mnjd guru! hehe sy follow erk..

misz: apply kat ppd..pejbt pendidikn daerah

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez