Daisypath Anniversary tickers

07 May 2011

Teman Hubby Outstation is Awesome!..

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, May 07, 2011
Salam...

Penat balik dari Kuantan still tak reda lagi. Namun,aku tetap nak taip kat belog ni cos da lama benar aku x sentuh. Wuahahha...
Masuk ni da 2x aku teman hubby ke Kuantan sementelah aku still lagi x keje kan? Penat memang amat,namun best juga. Rata2 yang aku tengok orang2 kat Kuantan bawak kereta amat laju sangat. Hadoii..Penang pon x macam tu. And lagi 1 yang buat aku tersedak even aku x minum apa2 kala ni,harga makanan di Kuantan amat jauh mahal berbanding di Penang.lalalal~ [orang Kuantan jangan marah ea]

Tak dan nak jalan mana2 pon cos hubby x larat sangat.Just gi tepi pantai and duk dalam keta dating. Owwhhhh...masih terasa lagi angin bayu pantai sambil makan twisties...lalala~

Buat masa sekarang aku tak nak berapa aktif berjalan laju dan angkat barang bagai. Tempoh berjaga2 dengan 1 kemungkinan.  Bukan terlalu berharap,namun harapan itu tetap ada. :) 
Oh ya,sabtu lepas aku gi Pesta Buku @ PWTC. Aku gi ngan hubby n adik ipaq. Aku x borong buku sangat cam zaman anak dara dulu..ahaks..banyak aku pilih2 majalah je. Lagipon tak nak lavish sgt. Kena hati2 nak berbelanja,coz nak pindah umah sewa ni nak pakai banyak duit..huhuh (=_=')

Rumah sewa still x dapat lagi dan aku harap kami akan dapat before bulan 6 nanti. Kalau nak dekat2 puasa nanti takut x cukup wet nak raya nanti...huhuhu (T___T). Semuanya perlukan duit...alahai..
Ok la,sampai sini dulu ea..nak rehat dlu.ponat den..



 

1 comments:

░♥si lampu neon♥░ on May 11, 2011 8:29 PM said...

weh urrmm camne kalau tak kerja dok wat pe kat rumah..online bisnes ?

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez