Daisypath Anniversary tickers

25 May 2011

Penunggu Cuti Sekolah..

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, May 25, 2011
Salam...

Hurm...tinggal almost 2 hari je lagi untuk cuti sekolah. Aku amat eksaited untuk bercuti. Even aku hanyalah cikgu ganti tapi perasaan teruja tu harus ada...hahaha 

Aku plan nak balik Penang akhir cuti sekolah nanti. Saja nak jenguk umi dan ayah. Lagi pun aku nak bincang apa yang aku leh bantu untuk majlis kawin abang aku nanti.

Sekarang ni kat sekolah amat penat dan banyak keje. Budak2 da start exam da sekarang ni aku in da mud tanda kertas exam. Siapkan semua kerja yang x selesai lagi sebelum cuti nanti bermula. Takut nanti kerja bertangguh susah pulak. :(

Esok nak puasa ganti...teruk betul aku sampai lambat sangat nak qada' kan.Aisey...kebelakangan ni aku asik x larat. Tapi bila kenangkan banyak keje kat sekolah yang aku buat sampai lupa makan,aku rasa aku boleh tahan diri untuk puasa esok.Insyallah,aminn.

Rumah sewa belum dapat lagi. Tapi masih berusaha. Aku pon x mo stress sangat sekarang ni. mahu enjoy kehidupan. Bila da balik rumah dari sekola,penat dan x lalu nak jalan. Jimat sket duet..ngeeee :)

Okla,sampai sini dulu...Esok2 tulis lagi kalo aku panjang umo... 

3 comments:

Ruzanna on May 26, 2011 11:05 AM said...

Aku pun excited jugak cuti sekolah hampir tiba! hehehe. Happy holidays Ina :) Assalamualaikum.

rAtu saLju™ on May 26, 2011 5:04 PM said...

zanna~~ eh2..nape ko eksaited darl?..ko jadik cetgu ke?

Ruzanna on May 27, 2011 10:28 AM said...

takdelah. excited coz boleh gi holiday beramai2 ;) kah3

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez