Daisypath Anniversary tickers

26 March 2011

Unexpected Holiday and it's Free Anyway!

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, March 26, 2011
Salam...

Lama juga aku x menaip kat belog ni. Alhamdulillah,aku baru balik dari Kuantan untuk trip holiday yang x dijangka.

Kebetulan my hubby dapat fon call dari pejabat n klien dari kuantan untuk ke sana,then kami terus ke sana malam tu juga. Sampai lebih kurang pukul 2.30pg..wuahahha..

Stay kat Mercu Beach Resort,xde la mahal sgt tapi ok la untuk stay. Kami stay sampai 3 hari n 3 malam kat sana,petang jumaat tu pas hubby habis kije terus kami ke Cherating untuk tengok pantai..Uishhh,jakun pulak aku bila ke pantai,1st time pergi dgn suami tersayang..heheh

Lepas je pegi Cherating dan beli buah tangan,kami terus shot balik ke Klang.Penat gila,sampai tertido2. Kesian hubby kena drive sorang2,aku teman sembang samapi mana ntah,last2 tertido terus.hehehe

Eh,ok la..sampai sini dulu la..oh ya,buah tangan yang bawa balik pon kopok lekor, keropok kering dan keropok yang bersira. Standet buah tangan if g Cherating-Kuantan...he~~~  

2 comments:

fiszah_pjo on March 26, 2011 11:04 PM said...

seronok nya g Cherating..saya tak pernah sampai cherating lg..nk pergi tak jadi2..sakng da boyot lg la susah nk berjalan..mudah penat sgt..

rAtu saLju™ on March 27, 2011 8:03 AM said...

fizah - best klu pegi tyme org sume kije..wuahahah,...tapi da petang ramai juga org..nak mandi x best sgt...lalalal~

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez