Daisypath Anniversary tickers

07 July 2008

! Tekad & Azam !

Posted by rAtu saLju™ at Monday, July 07, 2008
salam..

Ya Allah,sengalnya pala otak sy pagi ni...rase cam org x ckup td0...adeh..smile nak kate tdo lewat mlm tdi x juga..cume mgkin 2 3x td0 tergangu dek krana nyamuk...cesss...hm,rase mls nya nk pi kije petang ni...nak tdo puas2...muleh k?..arini hari 1st day abg pijan..dia dh ckp nak semangt dh...tapi ina?..aduss...hampes nak smngat ngn keadaan cam ni...smile aduh...nway,caiy0k2 2 myself...huahuahua....xde k org nak bagi ayat 2 untuk ina?...xde k?..huhuhu...s0dih+pilu..smile baru2 ni sy ade terpikirkan azam baru la...azam dlm diary tuh,nak kn edit n post laen...hahaha...ade k pulak cam tu?...tapi rasenye dah sampai nak wat n edit azam yg 1 ni...dengan penuh smgat dan keazaman!...sy nak tunaikan jugak azam tu!...
SAYA NAK TAMBAH BERAT BADAN!
smile

2 comments:

abg pijan said...

caiyok2....truskan usaha anda...

saya support awk dr blkg, dpn, kiri dan kanan..hehe

kasi naik 5kg...=)

rAtu saLju™ on July 13, 2008 10:20 PM said...

adekh...5kg yang?...byak tuh...
2 3 kg dh ler dlu...lalala~

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez