Daisypath Anniversary tickers

23 July 2008

-beautiful or beautifo0l? -

Posted by rAtu saLju™ at Wednesday, July 23, 2008
catatan 1
tgok jam..adehh,pala dh sengal,tapi kena gak tdo jap ni.
teringt kisah dlu tme skola,sal perbandingn prbadi..
erk..asl ayt skema ni..adekhh la.!..ala u guys..ni nk kate hot story like hot cake buleh kot..ekek

pernh x u guys jln2 then nmpak sorg ppuan yg lwa+cun sgt..tgok skali mmg x alih pandg la<--dose taw,jgn wat slalu.erm..jln punye baek..dressing cntik..skali bile anda try ngorat dari muke yg bersmgt waja tadi jadik cap aym pas smbang2 ngn dia?..ekekek..wut hv hapen ni?..jeng jeng..

X nafikan muka aset bg wnita,tpikan otk n ayt2 yg korg lontrkan jgak mnnjkkn kecntikn anda.uppss..mukn nk ngtuk kaum sjnis..ala,llki pon sme la..2 x 5 n 5x 2..s0,x yah tunding sape2..kang cik temah mrh..ekke.sy tgok skng ni ppuan kurg mnjaga mlut.nape ea?..hrp muka cun cam miss universe tapi perngai cam hampeh watpe!..lagi bile smbang,sj nk trik prhtian..menda ni berlaku tme sy gi pesta bku antrbgsa taun lepas,then msa ngh syok2 lyn perasaan tggu komuter untuk blik petang tu,ade sorg minah ni(ley thn la cntik) tapi mak ai..bile ckp..sume yg kotor2 kuar..xphm2..then wat gya ala2 daring gtu..uweeekkk..nympah i!

Dlu sy ske tgok mlu gadis desa..tpi skng ssh gile nk tgok..pnas k cte ni?..adehh la..tkut la nk bce komen2 nnti...adesssss...ekek,rilek2,steady..kdg2 sy suke nk guna ayt bang bil,'lu piki la sndiri'..ekeke..sy mukan nk sntuh bnyk tapi kcerdikan wanita slalu ditutupi oleh ketidakcerdikn wanita itu sndiri...bile b'hujah pon kdg2 tnjukkn klmhn sndri..adehh..betul2 beautiful mistke...

Ade pulak yg ke U skdar hepy2,bile dh kuar..x sedar course yg dia amik tu ntah ape2..@ pon caurse yg mjikan nk org llki..x ke kecelaruan identti tuh..adehh laa..pk la sblum isi b0rg..Sy ade pglmn bile bertnya bbudak bru nk msuk U,npe plih koz ni?dia ckp sbb kwn sy ade..adehh la..nk blaja k nk ikut kwn?..kwn anda msuk lombong anda pon nk terjun skali k sy tnya blik..smbil ketawa ala2 manje dia jwb tak!..taw lak x nk ikut..yg pi ikut kwn tu pasai pa?..adehh la.ni la yg sy heran,muke lwa tpi x slwa minda..sayang skali...

Ppuan seharusnya memperlihatkan kcntikan dlman yg sgt kuat trikannya dripda kcntikn luarn yg x kkal..hiasi badanmu dgn pkaian yg dituntut oleh Islam.wlau pon agak payah untuk mmulakan ttapi,niat baek anda Allah akn lhat,nah! disitu nmpak kcerdikn senyap anda.tapi jgn la ats ttup tapi bdn cam wat sarung nangka,x seswai la..bile nk berhujah @ lntarkan pndapat,bnyk mmbaca dn hiasi minda anda dgn informasi agr org x ktwakan anda scara free j.!adusss mlu seh.Tunjukkan mhl hrga anda dgn penolakan scara baek dr kaum Adam..kdg2 dorg ni sje nk test market ngn anda,ye la..mkin jual mhl,mkin dia suke snarnya..keanggunan anda lagi mhl apabila anda ni Pencinta Allah yg sjati,solat n adab anda jga ngan tertib..fuh!,mhl tu kak!bkn sng nk cri mutiara dsr laut.yg kat bilik pameran tuh dh slalu tgok!...dah basi...

catatan 2
Adeh...t0 u all guys,sorry la if ade singgung mne2..xde niat pon..ekekk..kite sme2 ambil mnfaat k..jmpe motivasi lenkali!...salam..

p/s-artikel ni ptt untuk aritu,tapi oleh krna TNB telah mmblek outkan umah sy,jdi tertngguh..terime kasih pada TNB krna memblack out kan umah sy...adios!


10 comments:

shira on July 25, 2008 7:36 PM said...

erk , perempuan perempuan :)

lu fikirlah sendiri :DD
tapi masing2 ada cara masing2 :P

neo on July 25, 2008 7:38 PM said...

ni adelah orang yang paling cun dan sporting yang telah melepak kat sini untuk memberi komen. heh.he. firstly, i love ur writing !!! betul cakap ko, tak gune kecantikan luaran tiptop tapi dalaman cam hampeh..ramai je cenggitu * i can say taht im one of em * tapi dari masa ke mase, i want to improve myself.. huu ade ramai kat sekitar kiter pempuan yang cumil lotey ni biler cakap mengalahkan lelaki..mencarut tak tentu pasal..bile tanye kenape suker mencarut?die leh kate its just fun to say the words..huhuu..harap tak terikut la dgn care org yang macam gituh..huu..=p

Dato G on July 25, 2008 8:31 PM said...

yaaahhh!!! sy sokong sebulat suara taipan cik neo tuh..mmg sokong.. kadang² bila dengar camtu cam nk palangkong ja kan.. sib baik ank org..panas panas.. mandi dlu..

satu lagi..mcm cik ratu kata pon sy sokong jugak..betul²

rAtu saLju™ on July 25, 2008 8:49 PM said...

awk sukong yg mne ni pkcik?..adeh la..sukong tang mne?...sile nyatakan...

Dato G on July 25, 2008 8:55 PM said...

adehh.,.sy sokong benda yg sama lah cik ratu.. kang sy sokong neo saja x besh la sbb awk yg letak dlm en3.. buwekk.. :P

lagi satu nk letak yg sokong tu satgi panjang sgt dlm kotak komen nih..ahak hak hak

neo on July 25, 2008 9:03 PM said...

sokong jangan tak sokong !!! votes for neobest.com kah3x..dato g memang best..ratu pon best ..lalalaaa

Cik Choki on July 25, 2008 9:41 PM said...

hah! daku keluarga TNB ok. off topic jap. mengapakah anda mengumpat TNB? mengapakah umah anda black out? mmg satu kawasan black out or anda je yg xbayau bil api. heh~ sila jgn menyalahkan TNB ye *sambil buat muka gengster*

rAtu saLju™ on July 25, 2008 10:52 PM said...

ye..1 tman sy di blek out..adehh la...tapi dah settle ye..ekeke...lalala~

cendawanintim on July 25, 2008 11:33 PM said...

Peribahasa Perancis mengatakan, “Kecantikan tanpa Kebijakan bagai bunga tanpa keharuman.”

abg p said...

sy sokong juga semua yg sokong....kpd semua ppuan....korg kena open utk dgr nasihat n pndgn dr ratu salju ni...
utk ms dpn korg jugak(akhirat)...
selamat berubah(ke arah kebaikan0)=)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez