Daisypath Anniversary tickers

01 November 2008

:: Ada aPa NgaN cEt RaTu SaLjU ? ::

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, November 01, 2008
bismillahirrahmanirrahim...

....Assalamualaikum wbkth...

Erm...cet ratu?..siapakh dia [tertrik ngn p0st cet zara] erm,sy bermula dunia maya ni dgn Fwenster,kmudian bru sy berjinak2 dgn Myspace<---sje sy0k2 nk tau wut s0 special 'b0ut myspace,but all i can say is 1 word 4 myspace "sengals" trima kaseh!..kih3...bila sy ngah jln2 cri mkn bru sy tau sal blog.then ade mmber fwenster yg hebahkan link blog sy,dri stu la sy rse nk create blog sndri,tpi msa tu niat nk post puisi2 c0z i luv t0 write poem..




0kla,p0st kali ni,cet ratu nk cte sal mnggu lepas...time ngah d0wn,sy lari jap kat sg buluh,got new spirit n new work also..kih3..mnggu ni presure sket ngn kertas exam,sy pulun habis2an untuk siapkn kertas s0klan,tu yg all the k0men terabai lme..s0rry la..but skng sume dh berakhir..cume sy akn sebuk nk tanda kertas n sukan serta hari kecemerlangan pelajar je nnti..

Camne ngn kerja?..erm..so far so gud la,snarnya sy ade 'pemberi smngat' yg slalu berdiri blkang sy,sy lelah bila 'terpksa' melupakan ssuatu dlu yg pernh sy syg,tpi Allah akn gntikan pelangi selepas hujan kan?..kini sy dpt 'pelangi' itu.Hujan itu baek,ttpi pelangi itu menceriakan.Dan hari2 mendatng sy,pelangi itu mnceriakn hidup sy,mewarnai hati sy dngan warna2 ceria itu.Buat sy smkin melupakn kisah semalam.

Kadang2 0rg hnya pndang pda luaran,kegembiraan n senyuman sy,mmarahi sy pda ssuatu yg sy x explain betul,tpi sy suke ambil sikap 'defend'.Tiada mnceritakn segalanya wlw p0n di asak,sy jnis,hnya bercerita pabila terasa ingin brcerita.Kdgkala,apa yg kita ckp hnya melukakn shja.


Erm,s0 0k la guys..gtg.buat sape yg windu ratu salju..usha pic ratu k..heheh..enterprem le plak kan?..kih3..Thankz a l0t c0z sudi jd readers in dis bl0g..luv u all..n thnkx 4 all da support!..kamsamhamnida..

7 comments:

ZARA on November 01, 2008 10:32 AM said...

hehehe...

daku menginspired kamu ker?

ceh3~

ainYakuza said...

wei mana aci,,awat gambo ak seketui kecek jek...x adil..dimana keadilan..mana..wuhahahha ni ak nak delete blog ko ni..kih3x...poyo plak ak

Luth Textile on November 02, 2008 3:43 PM said...

mana aci tunjuk mata ja..

Anonymous said...

ain je ada...
huhu..
pic aku xde ke..
wakakak

~~winkey~~

specky said...

betul kak yong pix kita xda pix ain jer iyo lar ko dah lupa aku kan makcik inA..tak pe lar..

patut lar ko kurus aku tgk pasal ko laari gi sg buloh..sian ko..minum lar susu anlene...huhuhu

tak bley blah ****

pinklady said...

btl 2 winkey...pesal pic aku x daaa...ohh tidaaakkkkkkkkkkkk!!!.....

airina said...

pics aku pn xde huhuhu5
ini x adil hik3 lalala5

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez