Daisypath Anniversary tickers

07 November 2008

= KenaNgaN yG BerLalu =

Posted by rAtu saLju™ at Friday, November 07, 2008
..salam..

Selalu klu kita bce novel2,kita akn di sajikan dgn cte yg 'happy ending' akhirnya..Arrghh,kdgkala mmg la sy0k tpi pabila dh slalu sgt mmg la muak kan?.sme jgak la bila ngn life ni,x slalunya kita dpt yg hepy2..besala,mne ade tiap2 hari matahari terpacak ats kepala,kdgkala Allah turunkan hujan gak.Sbgai manfaat,tpi kita yg slalu mendengus mrh.Pelik!

Skang ni daku x de la bz sngt,cume ade 2 3 benda yg nk kn settle kan,besala kan hujung2 taun. Arini ade meeting kat sk0la,kdgkala busan gak kan bila life yg terlalu statik.Xde pembaharuan yg drastik dn penurunan yg lancar.huh!..teringn nk hang 0ut ngn memember yg laen cam dlu2..Adeh,0rg slalu ckp yg tme sk0la mngh [f0rm 4 n 5] tu la wktu yg paling besh.Nway,daku mmg stuju.Best sgt!

Time tu mmg gila2 la,bru nk knl cinta,blajar2 jdi pemonteng klas yg hebat[kini mmpraktikkn di U plak], skng ni sume ntah kemana.Bila rncng nk bersua untuk reunion sumer mcm 'lesu'.Hilng tnpa berita.sedar x sedar snarnya dh 5 tahun daku tggalkn zaman sk0la,tpi ekceli daku pi sk0la guk smpai skng.huhuhu

Rindu kngn yg pernah bertapak,rindu nk maen2 kejar kat padang,rindu nk kumpul time 'mggu aktiviti',rindu naek smpan,rindu lepak kat bilik kaunseling[untuk acara monteng klas],rindu kn marah,rindu sgala2nya,dan rindu kngn yg pernah tercipta.Syhdu bila tg0k bebudak sk0la galas beg pi sk0la,teringt jerih payah dlu.Tpi tme tu apa yg kita nk n pk adelah nk kije!kije! n kije.well,besa la,nmpak pegang duet lagi best dr bebankan 0tak ngn study.Tpi frankly,klu tnya sy,sy suka lagi study.Andai waktu blh di hentikan,sy nk hentikan wktu sy ngah form 5.hahaha...seni0r la k0n0n kan?blh wat ektibiti ragging ala2 lembut.

Skrang bila nk jmpa balik sume kengkawn,mak aihh...sshnye..ade yg dh kawen,tu p0n klu nk jmpe p0n kn tggu sape yg kawen,skng p0n sume trtggu sape yg kawen plak,hahah...wh0 will b next t0p bride?..wuahaha..rindunya...skng bila jmpe,bnyk fizikal yg dh berubah,muka p0n alahai,sape ni?..kih3..yg dlu tme sk0lah mmg x ensem lgsung,bila dh busau,alamak ensem seh!..hbgn p0n x r0ck dh cam dlu.

Pujangga ada kata,slalu wktu manis untuk dikenang adalah sgt singkat,jdi gunakanlah dgn sebaiknya.Mmg sy akui,wktu indah2 dlm hidup mmg sgt singkat,tpi pabila kesedihan,sshnya nk kuar dri 'kepompong' tu!Hargailah kngan pabila bersama kita,sblum ia hilang dan x kembali,msa tu apa yg tggal hnya ingatan syahdu yg menemani hri2 sepi..

sekian...

4 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] on November 07, 2008 10:43 AM said...

hik2~

kenangan yg berlalu takkan berulang...

aiceh!!

NoTy But Nice Zhoe on November 07, 2008 11:06 PM said...

t0l tu.. skang ni, dah tym keje2 ni.. susah nak cari masa jumpa kengkawan lama... nak wat gathering pun.. hmmm...

specKy said...

hahaah jerih payah...
raggingg hahaahah silap2 ko yg kena raggingg...

airina said...

toi2..windu zmn2 yg xperlu pk hal2 mse dpn ni.. hik3 lalala5

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez