Daisypath Anniversary tickers

29 November 2008

= Misi Yang Semakin Menyelesaikan!...=

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, November 29, 2008
bismillahirrahmanirrahim...

...Assalamualaikum wbkth...

Hye all..t0 'making a hero' thanks c0z dr0p by in my bl0g.f0r ur inf0rmati0n,i'm using Bahasa Melayu or Malay Language.S0,if u wnt t0 learn my Language,u can ask me some easy word and i can translate to u..fuhhh!..dah2 cet ratu jgn nk wat lidah tergeliat lagi..cesss..testing2 mkn smbal belacn balik..ngeh3.

Sgt2 teruja bgun pagi2 ni,smlm sy gi jln2 dlm demam yg smkin surut ni,masyeh utk sume yg mnd0akn kesihatn bg sy.Cuma sy x dpt nk naekkan berat badan sy yg smkin mnyusut ni..bak kate Ne0 si gas lengai itu 'k0 x makan ke ratu?' hahahah...ampeh!..mkn la,tpi sistem pencernaanku amat mmpuaskan ati..wakakak..

Bgun2 awl pagi daku dh siap2 kemaskan bilik yg mcm kapal di langgar garuda..hehe.tgn daku jga ade sdkit cramp msa bgun pagi td,sakett..huhu..tpi sabau2 Allah nk kasi syurga..yay!..0k,cte sal smlm,1st tme pi tesc0 extra kat sbrang prai,ekceli b4 dis penah pegi dh tmpat tu tp msa tu yela dia under Macr0 lgi,fuhh...mmg besar la dri Macr0 dlu,tpi dlman lebih kurg je ngn sume Tesc0 di Mesia,cume ruang di pejalan kaki lebih besau dri sstgh sh0ping c0mplex yg hnya pk keuntgn shja tnpa keselesaan pengunjng!..<--mrh nmpak..hehhe

1st tmpat yg daku pi ialah butik 'First Lady'[highligh besau2..heheheh]..lalalal~of c0z la kan bila dh pi butik ya all p0n tau kan..kan....kih3..usha2 je,nk beli bnyk st0k baju yg x smpai lagi stelah di interbiu cet cashier yg cumel..then jln2 la..oh..lupe lak..dia ade 2 tgkat,tgkat bwah ade pameran keta,tpi Hyundai la smlm tu,x minat..si pakwe Vi0s ku xde..kih3..s0 far mmg 0k la.sme je ngn hiasan n susun atur ngn tesc02 laen,but wut s0 spesial b0ut tesc0 yg cet ratu nk enterpremkan ni?..

0k,sy suke Tesc0 sbb 1,dia mesra pelanggan,mnitik brtkan keselesaan pembeli n pengunjung.yg ke-2,ssun atur yg snang nk cri,pi mne2 tesc0 1 mesia p0n lebih kurg je ssun atur dia,s0 blh la ambik brg,bayau n ch0w...sstgh psaraya dia suke ubah2 ssun atur dn mmeningkn pengungjung..adehhh...

0k next,mak selemah yg x mggangu!..frankly,sy x suke sales gurl yg mggangu tme nk beli brg...'cik kak beli la yg ni,murah..'..s0rry,sy paling x suka!..mmg dah kije d0rg,but let me search wat i wnt myself..penink la,k0t2 tme tu kita ngah wat kira2 tpi dek kn 'sergah' cam tu hilng sume idea2 ngurat yg bernas..heheh..Anda blh dtg bila ditnya,itu lgi mnselesakan pngunjung sy kira.

Well tu je k0t,puji lebey2 si tesc0 ni p0n bukan leh naek p0int dlm clubcard ku..cesssss...hehhe,tpi suke la cashier2 situ,wlw penat d0rg kije..tpi ttp senyum je bila kita tnya ape2..yes,tu yg bgus..c0ntohi K0rea yg mnjadi ngara pertama dlm khidmat pelanggan yg cemerlang.wlw kita x beli brg dia,tpi dia akn antar kita smpai pintu keluar dgn senyuman!..fuhh ssah tu tpi x mustahil..ok sume..jmpe laen kali..check it 0ut!...~

2 comments:

makingahero on November 29, 2008 12:22 PM said...

sorry i don undersatnd your language.But anyways may god bless you .bye takecare

HANA bUdaK cEkElAt on December 01, 2008 1:33 PM said...

ratu suke vios jugak? aish.... sama la kita.. jom borong sama-sama. down payment around 8k, stp bulan 900 for 9 years. huwahuwahuwa

;p ;p

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez