Daisypath Anniversary tickers

11 September 2009

Exclusive ruangan untuk Contest dr JARDNESS.com!

Posted by rAtu saLju™ at Friday, September 11, 2009
Salam seceria Ramadhan semua....

Masa jln2 gi blog kwn2,sy nampak contest ni kat blog zara..my luvly fwen..Then,dia watkan sy teruja untuk masuk contest ni dari JARDNESS.com,x tau la layak @ x..just nak cuba..Klu menang,i share wit u all guys..! Insyallah..share the story maaa.

Ini untuk cntest Best Moments of Ramadhan'

Here u are J..da pic..




The pic story~~ Saya yg berbaju & tudung hijau.Gambar ni adik yg tolong amikkn,tgah tolong2 masa tyme kenduri nak buka puasa di surau taman,kami masak dri pagi,x kira letih @ penat.Namun hati kami kuat bersatu nak m'beri org2 yg berpuasa makan.Kerna fadhilat yg amat banyak dan berkat.Disini juga kami menjadi 1 hati selain 1 M'sia.Gotong-royong yg smakin dilupakan oleh masyrakat,kami buktikan.Gambar ni mmg memorable la,sbb x tahu bila lagi kami akan dpt berkumpul dan melakukan gortong royong bersama2 mcm ni..Penat lepas masak pun letak tepi tgok guest yg mmg ramai gila!..best la..i luv dis pic..it's candid actually buddy!

T0 Jard,i hope u accept it...thanks! =P

p/s-hope ok la ni...luv u all dude~

5 comments:

5 megapixel on September 11, 2009 10:21 AM said...
This comment has been removed by the author.
Jard The Great on September 11, 2009 10:23 AM said...

eh thanks..... (terguna nick adik tadi.. ehehe)

link akn dimasukkan.. tp nama mu takde dlm list followers.. ehehe..

en_me on September 11, 2009 10:32 AM said...

rajinnyerrr.. ehehe, salamm ramadhan akak ratu salju ittewww..

ZARA 札拉 on September 11, 2009 10:48 AM said...

hehehe~

dak ratu~

sila follow Jard~

oranglidi on September 11, 2009 5:25 PM said...

pakai purdah.. bagusnye..

wa suke entri blog ni yang tajuk "kawen pon kn syarat? aduhh"..

wa stuju 100 peratus dgn lu.

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez