Daisypath Anniversary tickers

15 September 2009

Pelawat ke 44,444 blog Denai hati

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, September 15, 2009
Salam Keindahan Ramadhan untuk semua!

Maaf,sy sngat sejuk dan blur kala ini,bukan ape...sy x sangka sy berjaya menjadi pelawat blog Denaihati yg ke 44,444...erk,mcm x betul je sy rasa.Jap2,tgn mengeletar...sy da tarik napas pun masih lagi mngeletar,sma situasi mcm kala sy teruja nak lihat pemenang pertandingan yg Jardness anjurkan..erk...aduhai hati tenang laa...subhanallah...subhanallah~

Sebenarnya,sy jrg tggalkan jejak(komen) di blog Denaihati kerana sy silent reader setia dia,entri2 dia bagus dan berinfo,alhamdulillah,ada juga dikalangn blogger yg masih pk risau tentang agama.Sy bca entri2 itu selalu..kdg2 2,3x..heheh~.Oh ya,x payah meleret2..ni sy nak tunjukkan bukti pembelian sy sebagai pengnjung ke 44,444...

satu..

dua..

jeng...




Ok guy..x reti nak wat camne sbb dah sejuk sgt ni...huhuhu...to Zara cayang..klu nak tudung tu just promosi RM10..he...postage free..ok?..just msg me darlinks!

Kepada Encik denai hati,sy harap tuan berpuas ati ngan bukti ini..Terima kasih kerana anjurkan pertandingan ini...

6 comments:

ZARA 札拉 on September 15, 2009 9:51 AM said...

ngelat syg!!

uhuks~

denaihati on September 15, 2009 9:56 AM said...

ratu tahniah jadi visitor ke 44444 ... kalau ada twitter akaun minta tolong tweet kan nama dan akaun bank paling best MBB atau email ke denaihati@yahoo.com

ghost_MaR on September 16, 2009 1:51 AM said...

tahniah ratu ... m'limpah2 rezki ko bln ramadhan nih ... yg sedih , allah gantikn dgn gembira walau sebentar ...

balqissy on September 16, 2009 6:12 AM said...

waah~ tahniah. suka ye masuk pertndingan? mcm best~ hehe

rAtu saLju™ on September 16, 2009 8:36 AM said...

Zara ngade tau...ngelat camne tu..ekekek

Denaihati saya da emailkan pada saudara akaun sy tapi CIMB la...ekekek..jazakallah sekali lagi!

ghost mar masyeh mar,thankz sbb slalu bgi semngat kat aku juga...thanks a lot..bila kamu nak wat contest plak?...ekekeke

balqissy masyeh...suka juga masuk pertandingn,tapi takut x menang je..ekekek

oranglidi on September 16, 2009 9:33 PM said...

uihh, best nye menang ptandingan.,

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez