Daisypath Anniversary tickers

13 September 2009

Syukur dengan kehadiran 'dia'..~

Posted by rAtu saLju™ at Sunday, September 13, 2009
Salam Ramadhan di sluruh alam!~~

Hehehe...sy dari pagi ni baru mcm percaya yg sy da ade.....HP BARU! yay!,semalam rasa blur n penat sgt..pagi ni baru ade perasaan sedikit..setelah bermesra ngn 'dia' x sampai 1 malam..lalalal~

Memula ingt nak serbey je dlu smlam..tapi alih2 dah diskas2 ngn t0kei kedai tu,jalan terus~ sy mmg sorg yg ssh sket wat keputusan selalu x pk diri sndri dlu,tapi ni kira hadiah untuk diri sendiri la kan?kan?

Nak kata excited sgt tu xde la,besa2 je.Alhamdulillah syukur,tu perkataan yg sy gambarkan perasaan sy,ala...hp besa2 je kan?xde la mahal sgt,janji x over bajet raya saya,ekceli nak beli fon ni da lame snar nya,tapi tu la ade je halangan.so pas ni,bnyk benda lagi sy kena pk dan settle kan 1 1.Impian2 sy...he~

Sy kena kerja dgn lebih keras lagi agar selepas ini pabila telah memulakan 1 kehidupan baru,sy akan lebih memandang jauh.Kerja keras bukan sekadar kerja duniawi,sy juga sedang banyak muhasabah diri dan meningkat amalan rohani.Tidak ingin lagi jatuh dan menangis ditempat yang sama lagi! sama sekali tidak mahu!Insyallah,mudah2an ...amiennn~

0k guys,sampai sini dlu k..meh kita share pic hp yg cet ratu baru beli semalam..2nd hand,namun sy sudah teramat2 sgt bersyukur...duet hasil titik peluh itu berkat...Alhamdulillah..adios guys!

Salam..


4 comments:

13may on September 14, 2009 8:13 AM said...

mintak number phone best gak nih...hehhe heheh

lawak ajer :P

btw, selamat hari raya kawan :)

ZARA 札拉 on September 15, 2009 8:37 AM said...

lawa la phone kamu syg!

rAtu saLju™ on September 15, 2009 8:50 AM said...

13 may~ selamat hari raya juda kawan!

zara~ masyeh sayam...luv u to0

speckurosaklagi on October 05, 2009 8:49 PM said...

buruknye hp ko...

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez