Daisypath Anniversary tickers

20 January 2009

Hai...perangai manusia

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, January 20, 2009
Assalamualaikum wbkth...

Alamak!..spekulasi terbang mcm debu2 berterbangan lah...kih3...weweett..sy lum nk kawen lagi la.Rileks sumer..klu nk kwen watpe nk sur0k2 kan?

Well,petang ni nnti ade gotong royong kat sk0lah...*sgt best*..semalam bagi baki2 hadiah untuk pperiksaan akhir tahun...ekceli,sy sebuk sket ngn sek0lah..tapi persiapan pon sy wat ala kadar dlu.mls nk wat mcm teruja gitu...hik3..ayat x ley blah!.

Pagi2 b4 online ni sy senam sket..nk bagi gemuk sket.bgi sehat sket.Sbb ape sy ckp 'cik puan' sbb sblm ni sy cik pas kawen puan lak..s0,sy tengah2.heheh..prkataan baru dri dewan bahasa language..heheh~

Skarang ni sy cuba bersikap positif,wlw hati bengkak ngn sseorang,tpi bila kenang ade pertolongn dia dan dia seorang Islam,sy pendam je.mls nk kecoh2..x guna pon! semoga Allah mmbalasnya dengan kebaikan.Semoga dia insaf kerana perbuatan yg dia buat itu mmbebankan org lain.Such s diktaktor beb!..sape leh tahan.Haisshhh!~

Erm..tetibe cam best lak lagu kat blog ni..ekeke.. [msuk bakul angkat sndiri..heh!]...ok guys...daaaaa~ jgn ckp sy nk kawen lgi k!

salam

4 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] on January 20, 2009 8:55 AM said...

hahahaha....

lagu best

orang nak kawen!!!

neo on January 20, 2009 11:31 AM said...

ko bace kan pos aku baru2 ni..may be sikit sebanyak bengang aku macam ko skang...

tapi aku dah tahap pendam gilaaaaaaa

boleh jadi biol. aku rase nak kasik dia penumbuk je.!!!

astagfirullahhh

rAtu saLju™ on January 20, 2009 1:59 PM said...

Zara..thanks dear...

mukan kawen la...adeyhhh

ne0...ntahla manusia nie..

aku mkn kang kata aku kanibal lak..adehhh..

perangai x semenggah!..

aku dh bace dah..ko sabau je la ea...aku p0n sabau je...moga Allah tunjuk! haishhh

Hapi on January 20, 2009 2:25 PM said...

Hi there... want to change your favicon? find out how.. Have a nice tuesday!

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez