Daisypath Anniversary tickers

01 January 2009

Keindahan Azam 09!

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, January 01, 2009
Assalamualaikum wbkth...

Slmat Tahun Baru semua! mo0d msih lagi thun baru rsanya, 2 hari lepas sy ade meeting sal pndftran pelajar bru dan jadual tugasan. Agak ketat sbnarnya tggjwb sy pda thun ini.Apapun,alhamdulillah syukr krana Allah msh syg pada sy kerana mmberi sy kesihtn utk ttp mngajar sperti biasa.

Sy msih lg pegang pelajaran tauhid untuk di ajr,cuma skop thun ni agak luas lagi dgn penggunaan ABM hrus lebih sy ttik beratkn.Sy cuma boleh berazam utk bt yg terbaek dispnjang perjlnann kerja sy utk tahun 2009 ini.D0akn utk sy.

Impian sy untk skurg2 nya mmbeli kereta idaman sy [vi0s] wlw 2nd hand,tetap mnjadi slh 1 azam sy yg diforwrdkan dr tahun lepas.itu sj sy rsa impian kecil sy yg sgt2 sy cuba realisasikan.S0al ht dn perasaan sy sdh tolak ketepi buat seketika.Sy rsa itu yg terbaek,s0 sape2 yg ada impian nk tg0k cet ratu kawen dlm wktu terdekat tu hmmm...teruskan b'd0a j la.

Sy nk success dlm life skrg n mahu ttup bku smlm yg pahit dan memilukn,c0me 0n..life is s0 short if we wnt jst live in the darkness n sadness all the time.Jst 4get the past n enjoy the future.Insyallah! Pretend 2 b tough bkn la 1 benda yg sng pabila melibatkan perasaan,its hurt all da time,tpi jika itu sja yg sy ada,sy akn melakukan nya.

Kat sni sy nk ucapkan terima kasih buat "malaikat kecil" sy yg sudi berada disamping sy kala ssh n sng,kala mngis dn ketawa,wktu terjatuh dn kmbali berlari bersama.Namun kali ini,sy ingn leraikan 'keakraban' kita bersama,sy ingn mngis sndiri dn pabila jatuh sy ingn bangun kmbali sndiri.Sy x ingn mnyusahkn awk wlw kita berjnji utk share everything. permntaan awk utk kurgkan cntct antra kita dh sedia ada mmbuat sy terasa jauh,nmun 'jika ada jodoh,perasaan itu kan bersatu semula..'

Sampai sini dlu semua,harap tahun 1430 H dn 2009 kali ini mmbawa 1001 semngt baru dn smoga azam kita yg baek akn mndapt nusrah dr Allah.Insyallah.

salam


9 comments:

Luth Textile on January 02, 2009 2:52 AM said...

jom kita tulis diary 2009 lak..
2008 dah siap!

rAtu saLju™ on January 02, 2009 12:43 PM said...

hahaha...diary 2008 p0n mlas nye tules...mngkin diary 2009 akn lebih indah..insyallah..

perhap s0.. /ding

rAtu saLju™ on January 02, 2009 12:43 PM said...
This comment has been removed by the author.
crescent on January 02, 2009 1:37 PM said...

salam tahun baru 2009 ratu /ngayal

moge setiap langkah yang dilalui kita, diberkatiNya :)

Hehe bagi le tips nak ajar bebudak nih. Saya bakal nih. Takot ler :P

specky said...

wah keta vios..donpayment mesti tinngi nih..leh bwk aku naik keta nati..but xyah lar nk mngharap...
kata nk blanja mkn pon blum ditunaikan lg..huhuhuhuh

naz ilyn on January 02, 2009 6:58 PM said...

salam kenal...

selamat tahun baru... moga tahun baru memberi seribu erti...

zera said...

selamat tahun baru cet ratu..

ubey on January 03, 2009 9:58 AM said...

selaamt taun baru macik~

airina said...

moge thn bru lg meriah yehaa hik3 lalala5 ('',)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez