Daisypath Anniversary tickers

22 January 2009

Manis sgt ke darah saya?

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, January 22, 2009
Assalamualaikum wbkh...

Haluuuuuuu sume!..darah mnis ke?..hahah..ntahla,snarnya sy x caye sal darah2 manis ni,slalu sy rasa cam payau je[rase time luka kat tgn]..wakakak,jadik raja bersiong sket...lalalal~

Bermula ngn pagi td manayak sgt eksidennye...smpai ayah larang sy wat kije tkut2 sy msuk hospital...adehhh...pepagi lagik sy dh panjat betulkan langsir..then ayah yg risau2 bila pnjat cam gaya llki je..pulak tu ngan tangga lagik..sy x kesah,ayah yg risau..

Tgah hari plak time tulun umi,sy kena minyak panas msa goreng kopok lekor..haishhh..kena terus kat mata..huhuh...hilang seri ayu mata menggoda ku!.M (31).gif Pictures, Images and Photos.

Snarnya dr semalam lagi,semalam pagi sy cuba selamatkan burung raja udang yg terjatuh dlm kolam ikan besar sy, dia nk curik ikan dlm kolam skali terjatuh. sy nk la amik dia guna kepingan pasu yg pecah,skali dia patuk tangn kiri sy,berdarah...haissshhh...alhamdulillah..org nk tulun dia,dia patuk plak..mybe dia rse x slamt kot..

Sepanjang sy ngajar Allah uji ngn pening yg teramat..M (18).gif Pictures, Images and Photos ntahla,dok pegang kepala smpai kn tgur ngn ank murid.Smlm pon kn tgur,sy lesu sket 2 3 hari ni..x tau la..mybe penat pk mcm2..setiap petang sy kn urus latihan umah sukan.Penat nk jerit kat budak2.M (14).gif Pictures, Images and Photos.alahai...dugaan...

Manis @ x..sy x peduli..hahah..yg pentg klu ade ujian Allah,sy azam terima ngn hati yg redha,x mahu mngeluh kalu boleh..insyallah,aminn...Sy harap anda semua pon leh tnamkan azam mcm tu,maaf la sy jarang online YM..bz sket..

Jmpa lagi...salam! adios.L (17).gif Pictures, Images and Photos.

9 comments:

zafirlukast on January 22, 2009 11:11 PM said...

darah manis tu ape?...."hyperglycemia" ke? bahaya ni...dah boleh suspect diabetes ni...heheh

burung raja udang x dikurniakan akal mcm manusia, sbb tu berkelakuan camtu. redha je lah..tp klo manusia buat mcm tu mmg tak tau bersyukur la...x dapek dek nak nolong..

a p said...

kalu penat, amik la rehat...
dgn izin Allah, kalu terus wat jugak...asbab kurg tumpuan yg jadi luka mcm2 tu...

minta la Alllah mudahkan...
mulakan dgn bismillah insyaallah ok..=)

CaBaiKeRinG on January 22, 2009 11:52 PM said...

semekom..

aku lompat mai.. tengok comei jugak belog hang..

mai la tengok belog aku ... musti hang suka...

huhuhu

www.cabai-kering.blospot.com

ibnmasir on January 23, 2009 12:49 AM said...

haha.drh manis lg..cit ratu xleh mkn drh, haram..t'mkn xpe..

pe2 pon setiap perkara psti de hikmahnye...

semoga cit ratu sbr sblm m'jelang hari istimewa cit ratu..hepi sokmo k..

apple Sweet on January 23, 2009 5:27 PM said...

huhu.. cek ratu.... kenape nie.. mcm2 dugaan ade.. dugaan pelik2 lak tu.. cek ratu.. byk2 kan duk umah.. jgan g keja.. tingal kan saje wat sementara waktu.. g holiday kat swiss garden lumut ke..

rehat2 kan la diri.. cek ratu kami semua sentiasa berdoa.. semoga anda sehat sentiasa k.. Amin

specky said...

mata ko ayu ke???bio betul inA???

Ochie~(^_^)v~ on January 27, 2009 3:28 PM said...

salam ina... bykkan rehat la.. jgn la letihkn diri tu. hhehe..
jaga kesihatan k..
ochie tumpg gembira ina dah nak sampai seru.. huhu ochie ntahla bila lagi,.

.: RuFaI :. on January 29, 2009 9:38 AM said...

congrate dear...alhamdulillah majlis dah selesai...bile ina nak tnjuk gambar ni...xsabar nak tngk...hehe...

_tuLanG.iKaN.kEwL_ on February 02, 2009 7:14 PM said...

kne mata?? biar real???

take care ya dear.. :)

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez