Daisypath Anniversary tickers

19 January 2010

Patutkah Membuat Wishlist?

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, January 19, 2010
Salam...!~




Ini adalah cdgn bebarapa org teman baek sy sewaktu musim sekolah mengah dlu..memandangkan tdak berapa hari lagi je [gerunnya!] bakal menjelang hari walimah sy,mereka yg tdak dapat hadir dan yg hadir ingn menghadiahkan sesuatu kepada saya.

Namun yg menjadi maslh kepada sy ialah:-

1. patut ke membuat senarai wishlist ini untuk cadangan hadiah untuk sy nti?

2. barangan ape yg patut di cadangkan?

3. tidakkah nanti sy digelar DEMAND?


Erm,sy serba salah sebenarnya,takut pula apa kata org nti,sy cuba menurut untuk tdak terlalu negatif dan membuka skop pembacaan sy.Ada majlah pengantin yang menganjurkan membuat senarai cadagan hadiah seperti ini[wishlist] supaya tetamu mudah untuk memberi,x de la smpai blender dan gelas berset2 nnti...hehehe



 Sy mahukan pendapat anda semua dan tolong jwb 3 soalan di atas itu yer..huhu...sgt berbelah bagi dan keliru kala ini.

sekian

4 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on January 19, 2010 11:55 AM said...

hmm...cam no nak komen eh...

hadiah utk pengantin nih...
kira mcm ikhlas dari orang yg datang time kenduri tu

kalau nak wishlist utk sedara2 terdekat...kira ok kot....hehehheh

sI tEDI on January 19, 2010 8:31 PM said...

x perlu. terima seadanya

░♥si lampu neon♥░ on January 19, 2010 8:52 PM said...

boleh je buat wishlist bagi aku takde hal..sebab same je , nnt orang pening pale nak beli apa..haha

- nick_sieq - on January 22, 2010 7:58 PM said...

buat je wishlist...tapi, brang2 tu, under rm20 inggit sudah lar...tak yah lebih2...kekekeke

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez