Daisypath Anniversary tickers

10 January 2010

Private Blog

Posted by rAtu saLju™ at Sunday, January 10, 2010
Salam..


Aku x paham kdg2 ade yg invte ku dtg blog dia tapi dia privte kan pada org2 tertntu..haishhh..bengkek ku di buatnya.

Klu nak sgt pvte,xpayah ssh2 ajak org gi blog mu senah oiii...alahai...ku x kisah snarnya,tapi apa salahnya kongsi info yg berguna kpd msyarakat umum.Namun jika betul anda hnya kongsi kisah2 18thn dan ke ats @ peribody anda shja.boleh la berbuat demikian.

Alahai,blog ku x femes,xde la org nak tgok agaknye klu private kan..wuahahha...oleh hal yg demikian<---ayat karngn BM,x payah la ssh2 pvtekan blog..kui3...


k..da


p/s-nak g hari k2 kursus tawen..adehhh~

7 comments:

denaihati on January 10, 2010 11:46 AM said...

aku juga pernah melalui pengalaman pelik bin ajaib ni. Pelik lah manusia ni.

sI tEDI on January 10, 2010 6:51 PM said...

dah provate ajak org buekk apo!

Fira Ya Hilwa on January 11, 2010 1:41 AM said...

klu aku kn. org tu invite aku tp dia pvt aku tgk dlu jantinanya. klu laki aku pk byk kali nk accept tp klu pmpn, trima jela. pantau2 mn yg ptt, klu TBB, delete la. sng je...

::cinta lea ixora:: on January 11, 2010 10:46 AM said...

heheheehe.. btl2... tp kdg2 kalo nk betulkan blog lea private jgk la jap.. huhu...
bile mau jumpe ni wahai cikgu..? ;p

Mawar_berduri on January 12, 2010 3:24 PM said...

mm..macam2 kan? wat pe la nak di privatekan? kalau dah rase blog tu privacy tak yah la nak beria2 invite...

░♥si lampu neon♥░ on January 12, 2010 5:20 PM said...

aku ingat ko nak private blog ke ape... huhu maybe ade bende yang dia taknak orang tau kot..aku pon kadang2 terpaksa wat centu gak kalau da stalker yang jahat2 tu ramai sgt!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on January 14, 2010 4:51 PM said...

private blog
mungkin tuan dier ada kes2 tertentu

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez