Daisypath Anniversary tickers

23 January 2010

Persiapan Baju Gold + Hitam (Part 1)

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, January 23, 2010
Salam..

Ok,skilas lalu la nak cte sal preparation untuk dikongsikan dgn sume..hehe.~..cam poyo jek.baju walimah almost da nak siap..tggal jhari isnin untuk ambik,Insyallah~..so skng ngah pening sket sal nak jahitkan manik dibaju tu nnti.

~xde la betul2 sama mcm ni,tapi lebih kurang warnanya..~


Stkat ni daku suka akan hasil jhtn manik cheq su,lagipon umah cheq su x jao mne ngn umah ku..kebetulan masa surf internet sal jahitan dan tempahan manik,ternmpak blog dia,then alhamdulillah la Allah mudahkan perjalanan walimah.mudah2an xde la mahal sgt cheq su amik upahnye coz dlu tnya kat sorg kenalan ni dia nak amik RM35 je upah,huhu,sbb manik da beli.huhu~

Tema untuk hari bersejarah itu adalah warna Gold + hitam,jadi naek la kot serinya..heheh~ dan belah lelaki,kaler meroon..heheh..ekceli,idea asal x mo gold tapi nmpak meriah dan kebanyakan perhiasan yg boleh beli adalah warna gold..huhu...layan je la..~


Dan untuk x hampakan semua,ku tunjukkan ala2 design baju pngantinku menjadi begini..
tada...~





ok..tu je..later update laen k...![cube bygkan baju puteh kat ats tu kaler emas dan manik di baju kaler hitam..lalala]

.

9 comments:

░♥si lampu neon♥░ on January 23, 2010 1:39 PM said...

aku doakan semua kerja berjalan dgn baik untuk proses sebelum semasa selepas kawen ko nnti.insyaallah semuanya lancar..

Jard The Great on January 23, 2010 2:01 PM said...

hehe.. da nk kawen ek..

rAtu saLju™ on January 23, 2010 2:11 PM said...

neo- masyeh doakan...terima kasih untuk semua...cuma harap ko dpt dtg..

jard- a'ah..thanks jard

Precious on January 23, 2010 3:43 PM said...

Eeeeee ... bestnya bestnya. Terkenang semasa duluuuuu ... hihihiiii!

rAtu saLju™ on January 23, 2010 5:14 PM said...

precious-..zaman dulu2 tu kaler ape ea?

sI tEDI on January 23, 2010 8:45 PM said...

ko dok mana RS?? sila jawab kat shout box ek?
TQ

rAtu saLju™ on January 23, 2010 10:59 PM said...

meh aku gtw kat sini dulu..aku duk penang..lalal~

Mawar_berduri on January 25, 2010 12:26 PM said...

wah..cantik la gold dan hitam.....
misti canti nanti dalam persalinan itu ...huhu

Semoga segalanya berjalan dengan lancar

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on January 25, 2010 6:00 PM said...

selamat menjahit manik

ehehehhe

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez