Daisypath Anniversary tickers

11 December 2008

Benarkah kamu sayang daku?

Posted by rAtu saLju™ at Thursday, December 11, 2008
bismillahirrahmanirrahim...

...Assalamualaikum wbkth...

Well,mulakan entri dgn pujian padaNya...bz kah anda cet Ratu?..ntahla...tapi sy agak bz snarnya ngn urusan harian..tmbah lagi komputer sy down...adehhhh..ujian dri yang Maha Esa..

Ekceli x nak apdate,tpi x sedap ati plak dah [sila tmbah kicap sbgai perasa tmbahan]..erk,smpat wat lawak lagi..well,raya alhamdulillah..best la jugak..ekceli,sy nk share smtg ngn anda semua tntang 1 perkara yg sy kira mngkin mngundang kesyahduan...kih3... drama plak dah.....

Jika anda syangkan pasngn anda,mahukah anda travel jauh2 semata2 nk jmpe dia?atau x p0n,k0rg jst dtg,x dapat tg0k dia,tg0k bumbung n umah dia p0n jadi lah...pernah x?kih3..herm,seron0k andai dpt mcm tu kan?..yela,x sangka dia akn dtg dri jauh..klu stakat dri kmpung baru ke pasar seni x yah la..dekat sgt..ni klu dri perlis ke penang..amcm?

Travel naek motor,x yah naek keta...erm..syahdu n terharunya jiwa...alamak! ratu dh jiwang..ok2..berbalik pda entri,sgt teruja pabila dia dtg,tpi sdkit sedih bila dia hdir tnpa bersua pandang..alahai...tdak ketahuan rasa hati..erk..mcm lagu ketahuan je..adehhh

Kdg2 org kata lafaz tdak ckup skadar di bibir,ia perlu di buktikan dgn perlakuan.Yela,i agree dat..klu anda sygkan n chentakan dia,dtgla jauh2 smata2 krana rindukan dia,sure dia terharu...heheh...mcm mngajar je cet ratu ni,tpi klu korg dh pikir nk kawen la,klu x...x yah la..nak kapel saje2 bek x yah..buang masa,buang tenaga n buang air..erk..sensor..adehhh

Snarnya x ssh kan nk buat sorg ppuan hepy?..lagi2 bila dia p0n sygkan anda..x perlu rantai beskal emas mhl2,x perlu la hadiah setiap hari @ bunga mawar yg hampir layu tu setiap pertemuan,ckuplah ikrar setia n kata2 chenta sehidup semati dgn dia..cewaaaaah..tpi kena chenta Allah dlu k...jgn duakan Dia dlm hati anda..hati2..bahaya..psgn kita hanya di pinggir hti je,bukan di dlm hati tau! ingt k!

Erm...benarkah kamu sygi dia?..hargai insan di sekaliling anda sblum anda kehilangan mereka...mesej khidmat msyarakat ini di bwakan oleh cet ratu x panas..heheh~..daaaaaaaaaaaa~

8 comments:

.: RuFaI :. on December 11, 2008 9:40 PM said...

hehe...akk sayang ina...;)

yep agree wif dat sbnrnye xsusah nk wat prmpuan happy...hargai dia sure dia akn terharu n rs dihargai...

:D

apple Sweet on December 11, 2008 10:19 PM said...

owh.. hampir semingu menghilang.. hihi.. paham2..

crescent on December 12, 2008 1:37 AM said...

btol2..mmg x susah nk wat si gadis terharu sbnrnye..hehe cume kena dgn cara aje..:p

NoTy But Nice Zhoe on December 12, 2008 1:33 PM said...

ya.. sy syg cik ratu.. hihi...

Luth Textile on December 13, 2008 12:55 AM said...

SALAM

KAWAN, SILA BERIKAN UNDIAN ANDA DI BLOG KOMUNITI BLOGGERS PENANG UNTUK GATHERING KITA YANG PERTAMA UNTUK PILIHAN LOKASI DAN TARIKH (KLIK SINI)

SOKONGAN ANDA AMAT KAMI HARGAI!

Mata Seorang Pejuang on December 13, 2008 2:48 AM said...

he~ sy setuju ngn cet ratu...

airina said...

yupp stju jugak hik3 lalala5
btw, statement brni mati
~ aku syg ko ina (^-^)V

bullET said...

wakakaakka aku tak setuju langsung
aku dah lalui oppsss kantoi..
susah beb chenta berjauhan nih...
aku punyaa lar jd baik tahap super saiya ke-4 but rileks jer dia wat lawak sin chan kat aku....

so aku pon chow dulu sblm dia chowkit kan aku...

demmmm nih wat aku sodih balik nih...demmmm..............

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez