Daisypath Anniversary tickers

02 December 2008

~ k0NfLik UmaH bErtaNgGa?.. ~

Posted by rAtu saLju™ at Tuesday, December 02, 2008
bismillahirrahmanirrahim...

...Assalamualaikum wbkth...

Erm sukecite di bagitau daku dh sehat...weeeeeeeeee...alhamdulillah.then pagi td lak pi Tesc0 taiping..haishhh Tesc0 lagik..adehhh ade share ke ngn tesco cet ratu?..kih3..secrete de am0r..lalala~ala pi serbey utk wat katering,huhu...

Spnjang mnggu lepas daku ganti kwn yg ngajar kat sebuah tadika swasta..ala..3 ari je.ngaja iqra' p0n..best w000 jmpe bebudak..dah la kiut miut mcm ratu...tetttt..ngeh3..lagila besh sgt..then smlm lak gnti cetgu yg x dtg,smbil2 ngja leh la dpt side inc0me..lalala~sgt mngujakan...

Skng sna sni ade knduri kwen,knduri kawen sna sni,..haissshhh..tpi knapa jmputan hnya 3 shja..adehhh..cam gila kuasa mkn knduri lak cet ratu ni...adehhh..yela dh lme x mkn nsi yg disimbah minyak,skali dpat mkn..best2..x yah msak..weeee [mcm mls je cet ratu ni].Hmm,tapikan ade gak knduri yg bertindh wat daku xleh x nak pi,mujer maaf karte mera beti,nehi shadi karoge...adehhh bhasa ape ini,st0p cet ratu,jgn di merepek lagi!baek cetgu besar!

lawyers Banner Pictures, Images and Photos

0k2 fine,bg mneruskan acara kita pd mlm yg berbhgia ini..erk...silap agenda..erm,baek2,snarnye k0rg sure nk tau kan ape kehe nye teman letak gambau kat ats tu kan?,kih3..ekceli ratu ngah tg0k cte tu..ye.itulah k0nflik umah bertngga yg di paparkan di tajuk entri kita ye,.sila klik link di tepi utk mmbuat anda kurg tensen dn tertnya2..sila klik jgn memalu...----> aNtu RaYer <---- 0k la,daku bg sket sinopsis cte ni,bgi k0rg teruja nk tgok..kui3...layannnn!

"Filem ni mngkisahkan sal hartwn n artis terknal ni yg dh kawen slma 6thn,then nk cerai..artis teknl tu ade kwn yg jga sorg peguam,tpi dia x guna khidmat kwn dia,dia gna khidmat bF kwn baek dia,n hartawan tu plak guna khidmat kwn baek si artis tu td,skng dorg pening la,kn lwn dln c0urt pihak yg d0rg x suka,then tetibe ade 1 hal terjadi..tettt..."..wakakka,apa jdi strusnya,k0rg pi usha sndri k!..klaka jgak cte ni..k0rg tg0k la smpai abes..sure melekat...lalalal~

0k..smpai sni dlu..daaaa eberibadi..weeeeeeeee~sgt kalerful entri kali ni..ape2 hal p0n,layannnnzz!

4 comments:

.: RuFaI :. on December 02, 2008 8:11 PM said...

hidup mst kalerful...sronoknye cik adik kt ni...tumpang hepy sama utk ina...

:D

13may on December 02, 2008 8:18 PM said...

hehhe hehhe


saya buta warna :D

ibnmasir on December 03, 2008 12:48 AM said...

Alhamdulillah dh chat...jgn suke beronggeng lagi, haha..

airina said...

bior color2 cm pelangi
br meriah idup ni hik3 lalala5

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez