Daisypath Anniversary tickers

27 December 2008

Semangat Perjuangan Harmoni

Posted by rAtu saLju™ at Saturday, December 27, 2008
Salam semua!...

Wah...cam smngt sket lak cet ratu skng ni Photobucket..well,skng ni cik ratu ade projek superstar terbru yg leh bikin gempak ini malaya! kih3..ayat x ley blah!.Photobucket..snarnya kan,sje nk cte ngn korg sal blog n bloging n blogger n s0 0n..kih3..ye ke ni?..Photobucket

s0 eberi0ne..u guys suke x layout bru nieh?.
Photobucket adehh..nk kn blajar koding lagi bebnyk..0k skng meh kita highlight layout bru ni..j0m cekit da out.Photobucket

ni layout dia...tpi half je la kan.Photobucket



cantek x ?..sila la ikhlas memuji wlw x rela.Photobucket...lalalal~ye..terimas utk pujian itu..kih3Photobucket

0k skng ni di bl0g bru cet ratu ade ciri2 tmbahan ye..baek,mari kita saksikan brmai2..Photobucket


PERHATIAN!! sila klik untuk tumbesaran layout ni mnum horlicks...kih3

ye..yg bertnda n0 1 tu klu anynomous org x bernma/x tggaikan email 0r web nme..muka dia akn jadi cam emotikon tu..lalalal~

then n0 2 plak,tu adelah emotikon yg leh anda sume gunakan spnjng mngomen di bl0g cet ratu..heheh,..hrap dgn adenye emotikon tu akn bersemarak n semngat lah anda sume mng0men.Photobucket.lalalala~nk letakkn emotikon tu jst tuleh /joget semasa mnulis k0men.nnti akn jd mcm ni ---->Photobucketxpe,biarkn dia mnari..lalalal~promosi k0men n mng0men..

Erm,kih3..pade yg bertnya sy sal emotikon kecik2 tu,sy usha katne,sy usha kat photobucket je,sbb x leh lagi nk wat jd emotikon msuk kat blog ni.xpe la..

Snarnya bnyk lagi sy nk cte sal pmbangunn blog ratu yg lagi 1 tu to girl fr0m gurl..Photobucket ekceli bl0g ni anda x le knjungi skng sbb akn launch insyallah selewat2 nya mnggu pertma bulan Januari.kipas.itu sal bisnes sy..gurls stuff tpi b0ys pon leh enterprem..br0och yg karen bangat..! dan murah juga..jd nnati kan ya!warning!

t0 semua yg slalu bangat kasi gue s0kngn,terimas gue ucapkan..emang nya u guys mmg sporting gitu..adehhh ckp indonesia plak dah.. ..jmpa lagi k.salam..


5 comments:

Luth Textile on December 27, 2008 7:28 PM said...

nape jadik macam tuh?
makin segak umah blog cit ratu nih..hhihihi,,

rAtu saLju™ on December 27, 2008 7:34 PM said...

masyeh luth.. /ngayal .asl x guna emotikon utk k0men tu...heheh~/ding

ibnmasir on December 28, 2008 9:09 AM said...

emangnye cantek dong blog ni../melet hehe..(puji de makne) cit ratu ko jawe ke? /hore emotikon ni cm cj7 la cume die pki tudung je /kembik

rAtu saLju™ on December 28, 2008 9:28 AM said...

daku bukan 0wg j0w0..cet ratu 0rg acheh n bugis ok...lalalal~/mencak

.: RuFaI :. on December 28, 2008 10:06 AM said...

/ngayal hehe...testing jap comment kat cni...lawala ina template baru ni... /hore

Lilypie Maternity tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
 

CINTA SANG RATU Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez